Relax fotografie od Riccardo na Pexels.com

TURISTICKOU SEZÓNU ZAHÁJÍ PRIMÁTORSKÉ PROHLÍDKY

Letošní turistická sezóna s pravidelnými prohlídkovými okruhy odstartuje v pátek 28. června. Již tradičně bude zahájení sezóny v rukou primátora města Františka Jury. Stejně tak se prostějovský primátor postará o ukončení sezóny, a to v pátek 30. srpna 2024.

zobrazit více

HASIČI RADÍ: Nepřeceňujte na vodě síly a zkušenosti. Děti vždy jen s vestou

Vodácká sezóna odstartovala. V této souvislosti bychom připomenuli, že utonutí je v České republice druhou nejčastější úrazovou příčinou náhlé smrti dětí a mládeže a čtvrtou nejčastější u dospělé populace. Připravili jsme pro vás základní pravidla, jak se na vodě chovat bezpečně a předcházet tak svízelným a krizovým situacím. 

zobrazit více

Slavnostní ukončení prvního stupně žáků Světa vzdělání

Školáci páté třídy Základní školy J. Železného – třídy „Svět vzdělání“ dnes (25. 6. 2024) slavnostně převzali absolventské certifikáty v obřadní síni prostějovské radnice.

zobrazit více

Evropský den proti vloupání 2024

V rámci Evropského dne proti vloupání do obydlí (https://eucpn.org/focus-day), který letos připadal na středu 19. června 2024, je dobré si připomenout základní pravidla zabezpečení objektů, a to mj. z těchto důvodů:

zobrazit více

Uzavírka na Sídlišti Svobody

Informujeme o úplné uzavírce parkoviště na Sídlišti Svobody v Prostějově, vnitroblok – viz přiložená situační mapa, dne 25. 6. 2024.

zobrazit více